O nama

Sav kulturni život stare Srbije se odvijao u kafanama. Od prve pozorišne predstave, preko prve opere, edukacije, okupljanja umetnika i političkih stranaka do događaja neverovatno bitnih razmera. U kafanama se odlučivalo, planiralo, živelo, pevalo, tugovalo, padalo u sevdah i merak. 
Ne zna se ko je izmislio kafane. 
Možda je i bolje što je tako. Možda bi u ime zahvalnosti pripadale njemu, a one su zapravo sazidane da pripadaju svim ljudima ovog sveta. Zato i jesu deo života mnogih, najviše onih koji su uvek govorili da im je kafana druga kuća. 

Nakon tri decenije postojanja, Cap Cap je jedan od retkih koji je uspeo da sačuva baš taj iskreni kafanski duh ili poseban kafanski šmek, kao i da mnogima bude druga kuća.

Cap Cap

1985. u centru Leskovca, na mestu stare porodične kuće, otvoren je danas već čuveni i uvek rado posećen restoran Cap-Cap. 

Kao spoj tradicionalnog i savremenog , predstavlja omiljeno stečište ljubitelja dobrog zalogaja. Topla domaćinska atmosfera i ljubazno osoblje uvešće vas u carstvo hrane i ukusa koje nikada nećete moći da zaboravite, ukusa sa toplim mirisima Juga ili dalekih zemalja i boravak učiniti nezaboravnim. 

Za preko tri decenije postojanja, mnogo se pojelo i popilo, mnogo se priča ispričalo, brojne zore dočekale… 

Smenjivali su se gosti i njihove životne priče i tajne velikih majstora kuhinje su se unapređivale, ali je jedno pravilo ostalo isto i dan danas – u Cap Cap se uvek rado vraća i navraća!